Free Software Server
Producten PDF Afdrukken E-mailadres

Voor u geselecteerd....

Als MKB-ondernemer wilt u graag pragmatische, to-the-point oplossingen die met weinig middelen een maximaal positief effect sorteren. Dan bent u aan het juiste adres! Met een basis die bestaat uit goede, gratis software kunt u maximaal profiteren van de efficiency-verbeteringen die programmatuur uw bedrijf moet gaan brengen.

Flexibele inzet van betrouwbare middelen

Free Software Support is daarbij in staat zeer flexibel te opereren met uw organisatie en haar wensen als uitgangspunt. Om een idee te geven van de producten die beschikbaar zijn buiten de betaalde leveranciers om, geven we in het menu aan de linkerzijde een aantal mogelijke producten aan en vertellen we hoe we die voor u kunnen inzetten.Router

De softwareproducten zijn door ons te leveren op uw huidige bestaande hardware. Zelfs als die al wat ouder is, want onze producten zijn minder dan die van de grote fabrikanten afhankelijk van de nieuwste hardware. Mocht dat geen optie voor u zijn, dan zijn we in staat de noodzakelijke hardware te leveren. Ook hier geldt weer dat de door ons gekozen producten kosten-effectief zijn, dus goede spullen voor een mooie prijs.

 
 

Enquete

Ik stap met mijn bedrijf graag over op Open Source Software