Home ~ Over ons
Over ons PDF Afdrukken E-mailadres

Wie wij zijn...

Free Software Support is een jonge, flexibele organisatie die zich richt op het leveren van kwalitatief goede Open Source oplossingen aan het MKB met als doel u in staat te stellen uw aandacht volledig te richten op uw eigen bedrijfsvoering. Omdat we oplossingen bieden op basis van gratis "Free Software" kunnen we tegelijkertijd de kosten van uw IT verlagen. Bij het gebruik van deze software is het aanvullende voordeel dat er geen vendor lock-in ontstaat, dit biedt u vrijheid in de toepassing van systemen en software en de toekomstige uitbreiding daarvan.

Total Cost of Ownership

Omdat de totale kosten van een IT systeem (TCO) ook worden bepaald door de kosten na aanschaf zien we het minimaliseren van beheerinspanningen als inherent onderdeel van onze oplossingen. Dit realiseren we door de software en systemen op een doordachte wijze in te zetten, passend bij uw situatie en daarnaast geen dogmatische standpunten in te nemen t.a.v. closed source systemen; in de praktijk kan een mix de beste resultaten opleveren.

Een enthousiast team van experts

Ons team bestaat uit specialisten met zowel ervaringen met Microsoft systemen als haar Open Source tegenhangers. Wij kunnen u daarom helpen in het volgen van de juiste weg naar een betrouwbare ICT infrastructuur en tegelijkertijd de kosten daarvan helpen te verlagen. Free Software Support kan de verantwoordelijkheid voor een goede werking van uw ICT uit handen nemen, elke dag weer. Er is maar één doel: het opzetten van een efficient en betrouwbaar IT platform waar u op kunt vertrouwen in uw dagelijkse werkzaamheden!

 
 

Enquete

Ik stap met mijn bedrijf graag over op Open Source Software