Oplossingen
Oplossingen PDF Afdrukken E-mailadres

Totaalpakket; sterk in Open Source.Open Source logo

Free Software Support kan u een op uw situatie toegespitst totaalpakket aan software en hardware te bieden dat aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Dit kunnen we beter dan andere partijen doordat we verder kijken dan de marketing van de gevestigde grote softwarefabrikanten. Uw oplossing kan bestaan uit een mix van gratis en niet-gratis oplossingen en diensten die uw bedrijfsmatige ICT weer volledig in uw dienst stelt. En daarmee kunt u uw klanten weer beter bedienen!

Zo is er een scala aan gratis Open Source programmatuur welke in kwaliteit niet onder doet voor de dure betaalde software van de bekende merken, en u kunt deze gewoon onder Windows (XP, Vista, 7) draaien! Ook leveren we Linux (Ubuntu Lucid Lynx 10.04 LTS) op zowel servers als desktops of laptops. Zelfs dan is het alsnog mogelijk middels virtualisatie specifieke Windows programma's te blijven gebruiken. Afhankelijk van uw situatie krijgt u het beste van twee werelden!

Positieve, zorgeloze ervaringen†

Als MKB-ondernemer wilt u graag pragmatische, to-the-point oplossingen die met weinig middelen een maximaal positief effect sorteren. Dan bent u aan het juiste adres! Met een basis die bestaat uit goede, gratis software kunt u maximaal profiteren van de efficiency-verbeteringen die automatisering uw bedrijf moet gaan brengen.

Maak u op voor een positieve verrassing: niet meer voor elk stukje programmatuur opnieuw de knip trekken, maar gewoonweg de software downloaden en installeren. In de meeste gevallen zult u dat zelf prima kunnen, maar voor die bijzondere situaties dat u er niet meer uitkomt of meer zekerheid wilt hebben over de bedrijfsbrede beschikbaarheid van uw automatisering kunt u op ons vertrouwen: er is in 95% van de gevallen reeds een oplossing bekend of door onze experts te creŽren. U hoeft dan ook geen zorgen over het beheer van Free Software te hebben, want daarvoor zijn wij graag uw partner!

Flexibele inzet van betrouwbare middelen

Free Software Support is daarbij in staat zeer flexibel te opereren met uw organisatie en wensen als uitgangspunt. Om een idee te geven van de producten die beschikbaar zijn buiten de betaalde leveranciers om, geven we in het menu aan de linkerzijde een aantal mogelijke producten aan en vertellen we hoe we die voor u kunnen inzetten.

Netwerkinstallatie - routerDe softwareproducten zijn door ons te leveren op uw huidige bestaande hardware. Zelfs als die al wat ouder is, want onze producten zijn minder dan die van de grote fabrikanten afhankelijk van de nieuwste hardware. Mocht dat geen optie voor u zijn, dan zijn we in staat de noodzakelijke hardware via geselecteerde partners te leveren. Ook hier geldt weer dat de door ons gekozen producten kosten-effectief zijn, dus goede spullen voor een mooie prijs.

Onze oplossingen variŽren van complete netwerkinstallaties tot systeembeheer en specialistische maatwerk oplossingen. De systemen worden zodanig geconfigureerd dat deze optimaal zijn afgestemd op uw bedrijfsvoering. Ook voor vragen over de werking van programma's kunt u bij ons terecht, eventueel geven we een workshop aan u en uw medewerkers.

Kiest u voor Free Software Support, dan kiest u voor zorgeloos automatiseren.

 

 

 

 
 

Enquete

Ik stap met mijn bedrijf graag over op Open Source Software