Support
Remote Support PDF Afdrukken E-mailadres

Hulp-op-Afstand; een efficiënte oplossing

Computerproblemen kunnen heel vaak door een vakman binnen een paar minuten opgelost worden. Het is dan vervelend als daarbij dan meer tijd dan noodzakelijk verloren gaat aan bijkomende zaken zoals bijvoorbeeld reistijd. Tijd die belangrijk voor u is omdat u iets snel af moet hebben voor uw klanten. Ook wordt verloren tijd soms noodgedwongen deels doorberekend aan u als klant, zoals bijvoorbeeld via voorrijkosten.

Daarom biedt Free Software Support Hulp-op-afstand, waarbij wij onze tijd efficient kunnen inzetten en voor u de kosten laag blijven.

Als u direct geholpen wilt worden, bel dan nu (06) 303 279 44 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Om te e-mailen kunt u ook de link in de rechterbovenhoek van de site gebruiken.

7-stappen werkwijze

Via Hulp-op-afstand helpen we u graag in 7 stappen om snel weer aan het werk te kunnen:
  1. U geeft door wat uw situatie is en uw problemen zijn en wij maken een afspraak voor een Hulp-op-afstand-sessie,
  2. U gaat naar de website van Free Software Support en download de Remote Free Software Support-tool (Het programma voor Hulp-op-afstand) vanaf het opgegeven adres. U heeft keuze uit een installeerbare versie of één die u gewoon kunt uitpakken en starten,
  3. U wordt op het afgesproken tijdstip door ons gebeld (of wellicht hebben we elkaar nog aan de lijn),
  4. U installeert de door u gekozen versie van de Remote Support Tool,
  5. Deze start het programma voor Hulp-op-afstand, geeft de juiste gegevens in en realiseert een verbinding naar de computer van Free Software Support,
  6. Wij kunnen vanaf dat moment meekijken en eventueel hulp bieden,
  7. Als het probleem is opgelost of indien u het contact wilt beëindigen, klikt u op de daarvoor bedoelde knop in het programma. U kunt het programma daarna eventueel verwijderen, maar het kan handig zijn het te behouden voor een volgende keer. In dat geval start u met stap 5 en start u het Hulp-op-Afstand programma zelf.

De enige voorwaarde om op deze wijze support te bieden is dat u een redelijk werkende computer en een goed werkende internetverbinding heeft!

Indien dat niet meer het geval is, kunnen we u van dienst zijn met on-site support: hulp bij u thuis of op kantoor.

De kosten voor Hulp-op-afstand zijn € 25, – voor de start van de inlogsessie en het eerste kwartier. Verder € 15,- per kwartier op basis van No Cure No Pay.

Op de website genoemde supporttarieven zijn daarbij incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ondernemers.