Support ~ On site support
Computersupport PDF Afdrukken E-mailadres

Hulp bij u op locatie

(On site: aan huis of op kantoor)
Voor de complexere problemen die niet via Hulp-op-afstand kunnen worden opgelost terwijl een herinstallatie niet aan de orde is, komen wij graag bij u thuis of op kantoor de problemen oplossen.

In de meeste gevallen zijn de problemen binnen het half uur bekend en zijn ze binnen het uur verholpen. In die gevallen dat het ons niet lukt het probleem te achterhalen en een oplossing te creëren, hoeft u het uurtarief niet te betalen.

Jarenlange ervaring

Wij hebben uitgebreide ervaring met de volgende zaken:
  • Allerlei soorten hardwareproblemen (computers, netwerkapparatuur, randapparatuur)
  • Internetverbindingen en netwerken (LAN/WAN), zowel bedraad als draadloos
  • Upgraden van uw computer(s)
  • Gegevens overzetten van het ene naar het andere systeem (datamigratie)
  • Gegevens terughalen van kapotte gegevensdragers (datarecovery)
  • Problemen met zowel Windows (XP, Vista, 7) als Linux
  • Niet werkende software voor zowel Windows als Linux
  • Software-integratie vraagstukken/problemen
  • Advies over, installatie en support van Free Software (gratis open source software als vervanging van dure betaalde software)

We hanteren een scherp tarief van € 35,- voor het eerste half uur, verdere uren € 30,- per half uur (No cure No Pay), voor klanten in de regio Alkmaar* geen voorrijkosten. Daarbuiten altijd niet meer dan € 15,- voorrijkosten.

Voor meer informatie kunt u ons direct bereiken op (06) 303 279 44 of via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Om te e-mailen kunt u ook de link in de rechterbovenhoek van de site gebruiken.

Op de website genoemde tarieven zijn daarbij incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ondernemers.

*De regio Alkmaar bestaat uit de woonkernen Alkmaar, Oudorp, Koedijk, Bergen, Egmond, Heiloo, Limmen, Heerhugowaard, St. Pancras, Langedijk, Zuid-Scharwoude.