Vacatures
Vacatures PDF Afdrukken E-mailadres

Vacatures

Op dit moment hebben we geen actuele vacatures.

 

Stagiares (m/v)

Wil je stage lopen bij Free Software Support bv? Dat kan!

Wij hebben altijd ruimte voor nieuw en aanstormend talent. Doe je een HBO opleiding op het gebied van ICT en heb je interesse in een stageplaats, neem dan contact op met Richard Bertrand (06) 303 279 44 of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Zelfstandig, gezamenlijk ondernemerschap.

Free Software Support nodigt zelfstandige ondernemers (ZZP'ers) met kennis op één of meerdere van de volgende gebieden uit om contact op te nemen.

Vakkennis:
• Linux en open source
• Ontwerpen en installeren van netwerken
• Kennis van TCP/IP, firewalls, VPN, LAN en WAN netwerken
• Ervaring met Samba, Apache, mail, Rdiff, rsync, Spamassassin en IP Tables
• Kennis van Microsoft Windows Server en XP/Vista, Terminal Server, Citrix en Exchange is een pre

Free Software Support wil een IT dienstverlener zijn die efficiënte en kosten-effectieve oplossingen levert zodat haar klanten beter en effectiever kunnen werken. Wij denken dit te kunnen realiseren door onnodig dure of niet kosten-effectieve componenten binnen de bedrijfs-IT van klanten te vervangen door evengoede Free Software componenten. Door gebruik te maken van zowel commerciële als open source oplossingen zijn wij altijd in staat de best mogelijke oplossing te adviseren tegen de laagst mogelijke investering.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Bertrand (06) 303 279 44 of een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze tekst wordt niet op prijs gesteld!